tisdag 26 maj 2009

Det är mycket nu... :-)

Mycket på jobbet å mycket hemma, så bloggen blir inte så ofta uppdaterad... I alla fall så är det skönt när nu solen har velat titta fram några dagar, och mer sol verkar det bli :-)

Under förra veckan hann vi med både att träffa kusinerna (Viktors) Oscar och Alice, och mormor förstås. I lördags var vi på Edits dop i Rengsjö, sen var det myskväll för mig och V medan S var ut å tog några öl med grabbarrna.

Igår och idag har dagis varit stängt för planeringsdagar, så V spenderade gårdagen med farmor och idag har han varit med mormor. Det är verkligen tur att de bor så nära och att de är glada pensionärer som kan ställa upp vid sådana tillfällen, om ni läser detta - tusen tack!

Ska försöka sätta mig vid den vanliga datorn senare, om inte det visar sig vara nåt bra på tv:n... sen hade jag ju faktiskt tänkt göra ett kort också, vi får se vad det blir... :-)

Ja, nu är det i alla fall sista veckan jag jobbar heltid, ska bli skönt med en ledig dag per vecka sedan...fast det verkar ju faktiskt som om det "spricker" redan till veckan, men man får försöka lösa det då, inte bekymra sig i förväg... :-)

Det var allt för idag. Kram på er!

//M med 63 dagar kvar till bf....

1 kommentar:

Maria sa...

Ooo det närmar sig. Snart har du en liten i din famn. Å va spännande att se vad det blir.
Kram /M